top of page

El Club de Twirling de Badalona ha aconseguit fer podi en diverses modalitats del campionat Territor

Redacción - 05/04/2016 05:34

El Club de Twirling de Badalona ha aconseguit fer podi en diverses modalitats del campionat Territorial que va tenir lloc aquest cap de setmana a Blanes.


Dels exercicis presentats a la competició passen a la final de Catalunya, Irene Martínez Infantil va assolir la tercera posició, Oriol Carreras Juvenil va assolir la primera posició, Laia Carreras Junior va assolir la segona posició, i l'Alexandra López va assolir la sisena posició. L'equip Junior format per Oriol Carreras, Alexandra López, Marina Barrio, Cristina Gómez, Laia Carreras i Aroa Perales va assolir la tercera posició.


El twirling baton és una disciplina gimnàstica esportiva caracteritzada per l'ús d'un bastó acompanyat de moviment del cos coordinats amb fluïdesa i elegància, sobre una base musical, tot seguint uns mètodes i normes internacionals.


Badalona ha estat lligada a aquest esport des de 1990, any en què va sorgir el primer club local, que va arribar a competir en l'àmbit internacional i a organitzar un campionat mundial de Twirling a la nostra ciutat l'any 2003. L'any 2013 membres de l'antic club van refundar el club twirling ciutat de Badalona.


La propera competició serà la final de Catalunya que se celebra a Sant Feliu de Guíxols el dia 30 d'abril 1 de maig on s'espera repetir els bons resultats.


http://www.badanotis.com/noticia.php?n=12790


https://www.facebook.com/ciutatdebadalona.clubtwirling?fref=photo

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page