top of page

El Club Twirling Ciutat de Badalona fa podi a la seva primera competició

19/03/2014 - Redacció

El Club Twirling de la nostra ciutat ha aconseguit els primers llocs de la classificació al campionat Regional de Twirling Baton que va tenir lloc aquest cap de setmana a Blanes.

L’equip junior, format per Cristina Gómez, Aroa Parales, Victor Vasquez, Ana Batiste, Laia Carreras i l’entrenadora Lucía Lara, va assolir la primera posició a la categoria C. Els atletes Aroa Parales i Victor Vasquez van fer doblet ja que van pujar al podi amb el seu exercici en parella -en aquest cas el tercer lloc- a la categoria B. El twirling baton és un esport similar a la gimnàstica rítimica que va néixer als Estats Units i que combina els moviments del cos amb un bastó similar al que fan servir les majorettes. Badalona ha estat lligada a aquest esport des de 1990, any en què va sorgir el primer club local, que va arribar a competir a nivell internacional i a organitzar un campionat mundial de Twirling a la nostra ciutat l’any 2003. El Club Twirling Ciutat de Badalona, refundat fa menys d’un any amb membres de l’antic Club Twirling Badalona, competirà properament a la Copa d’Espanya d’aquest esport, classificatòria per a la Copa d’Europa, on s’espera repetir els bons resultats.

http://www.diaridebadalona.com/el-club-twirling-ciutat-de-badalona-fa-podi-la-seva-primera-competici%C3%B3#sthash.mT5Pn5ib.TfmHcGx9.dpuf

http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8271

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page